angle-up arrow-clockwise arrow-counterclockwise arrow-down-up arrow-left at calendar card-list chat check envelope folder house info-circle pencil people person person-plus phone plus question-circle search tag trash x

Over STOPEG

STOPEG is een mensenrechtenorganisatie die iedereen op de hoogte wil brengen van de verschrikkelijke schendingen van mensenrechten die gepleegd worden door groepstalking en met electronische wapens. STOPEG is ook een contact-en informatiepunt voor slachtoffers, hun familie en vrienden, en zoekt mogelijkheden om de plegers van deze misdaden te vervolgen.

STOPEG is onderdeel van een wereldwijde beweging bestaande uit organisaties, mensen en supporters, die vecht om deze mensenrechtenschendingen te stoppen.

Slachtoffers noemen zichzelf vaak Targeted Individuals (TI's) en komen uit alle landen van de wereld maar de meesten zijn uit Westerse/NATO landen inclusief de Verenigde Staten van Amerika. Jaar-in-jaar-uit worden duizenden onschuldige (!) mensen aangevallen en (lichamelijk of geestelijk) vermoord, velen hebben geen notie wat hen precies overkomt. Degenen die overleven en dit wel weten worden vaak gruwelijk (electronisch) gemarteld.

Deze misdaden behoren tot de ernstigste misdaden die ooit gepleegd zijn in de geschiedenis en velen lijden hieronder en/of gaan hieraan dood. Je kunt je afvragen waarom de politie niet is uitgerust om de slachtoffers van deze misdaden te helpen, waarom politici hun verzoeken om hulp negeren, waarom organisaties als Amnesty International, Human Rights Watch, geen aandacht aan deze misdaden besteden.

Het antwoord: je leeft NIET in een democratie, de rechtsstaat bestaat niet.

Stichting

STOP Electronische wapens and Groepstalking.

Stichting STOPEG is opgericht op 10 juli 2007, handelsregisternummer 20132759.

 1. De stichting heeft ten doel:
  1. het bekend maken van en de erkenning van de fenomenen Electronische wapens en Groepstalking;
  2. het trachten voormelde fenomenen door de politiek te laten verbieden;
  3. een informatiepunt te zijn voor al hetgeen verband houdt en te maken heeft met Electronische wapens en Groepstalking; en
  4. een contactpunt te voor slachtoffers van en hulpverleners bij de gevolgen van Electronische wapens en Groepstalking.
 2. De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door alle wettige middelen die voor het beoogde doel nuttig kunnen zijn.

Meewerken?

STOPEG is altijd op zoek naar mensen die op vrijwillige basis willen helpen haar doelstellingen te bereiken. Hierbij denken wij voornamelijk aan mensen die artikelen (in het Nederlands en/of Engels) kunnen schrijven waarbij het doel is plaatsing op onze websites en in de media. Voorbeelden zijn electronische wapens en politiek, electronische wapens en lichamelijke gebreken, electronische wapens en psychose, electronische wapens en sporten. Soms moeten artikelen of webpagina's in andere talen vertaald worden. Maar wellicht heeft u zelf nog veel meer ideeen, neem contact met ons op!

Contact

Adres:

Stichting STOPEG
Buys Ballotstraat 40
4631 GW Hoogerheide
Nederland
http://www.stopeg.nl
Email: stopeg@xs4all.nl, info@stopeg.nl

Contact:

Peter Mooring
Mobiel: +31 6 4124 3030
Telefoon: +31 164 610 218
Email: peterpm@xs4all.nl Email: peter@petermooring.com

Onderzoek, wetgeving, compensatie

De slachtoffers van deze misdaden eisen:

 • ONDERZOEK - Onderzoek naar deze (oorlogs)misdaden tegen burgers moet nu worden gestart.
 • WETGEVING - Nieuwe wetten moeten deze misdaden expliciet verbieden.
 • COMPENSATIE - De slachtoffers moeten worden gecompenseerd, de daders berecht.