angle-up arrow-clockwise arrow-counterclockwise arrow-down-up arrow-left at calendar card-list chat check envelope folder house info-circle pencil people person person-plus phone plus question-circle search tag trash x

HAVANA SYNDROME -> DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE

22 oktober 2021

Belangrijk nieuws voor iedereen die wordt belaagd met elektromagnetische wapens (EM-wapens).

 • Drie voormalige VS Havana ambassade medewerkers hebben toestemming gekregen om over hun ervaringen te vertellen:

  'I felt like I was being struck with something,' she said. 'Pain that I have never felt before in my life ... mostly in my head and in my eyes.... They want the world to know that what happened to them in Havana caused real suffering and documentable injuries, and that those who insist this must be a case of mass psychosis are wrong.

 • Joe Biden ondertekende begin oktober 2021 een wetsvoorstel om slachtoffers Havana Syndroom betere medische zorg te geven. Dit is een erkenning dat deze vorm van belaging schadelijke effecten kan hebben.

Dit is naast alle informatie die al beschikbaar is gekomen over het Havana Syndrome.

Dus, als jij belaagd wordt, ga dan naar de politie en doe hiervan aangifte!

Ik heb dit ook gedaan, via de website van de politie:

De politiepersoon die ik aan de telefoon kreeg had nog nooit gehoord van Directed Energy Weapons, Gerichte Energiewapens, zoals Laserwapens, Microgolfwapens, Millimetergolfwapens (Active Denial System), Geluidswapens, enz., en vroeg dit na bij zijn collega. Ik zei dat echt aangifte wilde doen, ook al kan de politie hier op dit moment weinig tegen doen. Laat je niet afschepen en zorg dat er een aangifte komt! Verwijs eventueel naar mij. Ik zei tegen de politiepersoon dat het belangrijk is dat ik een aangifte heb omdat ik hiermee naar de politiek kan.

Na telefonisch contact werd een afspraak gemaakt en kon ik een week later naar de politie en vertelde mijn verhaal. Ik had een printout meegenomen van de STOPEG website havanasyndrome.nl. Het is handig om notities mee te nemen op welke (recente) datums en tijdstippen jij bent belaagd. Ik kreeg de aangifte thuisgestuurd ter ondertekening.

Alle informatie/bewijs op: havanasyndrome.nl

Havanasyndrome.nl is geen complotwebsite. Alle informatie op deze website komt van artikelen in main stream media zoals CNN, NBC News, Reuters, Wall Street Journal, Politico, BBC News, enz. Weet je niet wat het Havana Syndrome is, lees dan de informatie op deze website.
In het kort komt het op het het volgende neer. In Havana, Cuba, werden Amerikaanse diplomaten aangevallen met Gerichte energiewapens. Al deze diplomaten zijn in 2017 teruggehaald naar de VS. Daarna volgden berichten dat diplomaten en CIA medewerkers overal ter wereld worden aangevallen. De Amerikaanse regering noemt dit het Havana Syndrome.

Het Havana Syndrome is geen ziekte maar een benaming voor symptomen van aanvallen met Directed Energy Weapons. Deze wapens zijn niet nieuw, maar bestaan al vele tientallen jaren.
Op deze website vind je alle informatie die aantoont dat wat jou overkomt heel goed mogelijk is:

 • Ja, er zijn mensen die met EM-wapens rondlopen.
 • Ja, er zijn mensen die hiermee belaagd worden.
 • Ja, dit geeft pijn.
 • Ja, experts zijn het over eens dat dit gebeurt met Directed Energy Weapons, Gerichte energiewapens.
 • Ja, het wordt erkend. Joe Biden ondertekende een wetsvoorstel om slachtoffers van het Havana Syndroom betere medische zorg te geven.
 • Ja, volgens de NSA is er bewijs dat dit gebeurt sinds de jaren 1990.
 • Ja, tot nu toe is zelfs de CIA niet in staat geweest te achterhalen wie het doen.
 • Ja, er zijn staten in de VS waar in de wet is opgenomen dat het bestralen van iemand een misdrijf is dat gelijk staat aan het verwonden door steken met een mes en het schieten met een vuurwapen.

Alle informatie/bewijs op de STOPEG website:

Vragen en antwoorden

 • Dat was toen. Nu is er het Havana Syndrome. Niemand kan meer zeggen dat je onzin uitkraamt. Een aantal jaar geleden heb ik dit ook geprobeerd bij de politie maar ze konden / wilden verder niets doen. Nu, vandaag, moeten ze minimaal je aangifte opnemen.
 • Als je deze diagnose hebt gekregen omdat je beweerde dat je met dergelijke wapens werd aangevallen dan is het nu tijd om deze diagnose aan te vechten. Je kan het beste contact met een advocaat opnemen. In de tussentijd kan je alsnog naar politie gaan om aangifte te doen.
 • Te eerste is het belangrijk voor jezelf. Ten tweede is het belangrijk voor de politie. Die heeft nu geen mogelijkheden om hier iets tegen te doen. Bij voldoende aangiftes kunnen ze dit aankaarten bij de politiek. Ten derde kan je met een aangifte gemakkelijker zelf naar de politiek, of eventueel met een groep mensen die aangifte hebben gedaan.
 • De politie noemt meestal als reden dat er onvoldoende bewijs is zodat ze er niets mee kunnen. Dit is geen grondslag voor de weigering om een aangifte op te nemen. Noem dat het ook in het algemeen belang is, noem dat deze wapens echt bestaan en gebruikt worden, noem dat er wetten moeten komen die het gebruik van EM-wapens tegen burgers moeten verbieden, noem dat je naar de politiek wilt om dit aan te kaarten.
  Lees meer op:
  Argumenten politie voor weigering opnemen van aangifte
 • Als je geen bewijs hebt dat er een notitie is gemaakt vraag dan je gegevens op bij de politie, zie ook hieronder. Dat is niet moeilijk. Ik heb een verzoek ingediend om inzage in mijn gegevens bij de politie. Je ontvangt een lijst met beknopte aantekeningen/noties bekend bij de politie. Meer een datum - gebeurtenis lijstje. Daarna word je uitgenodigd om bij de politie langs te komen. Ik kon binnen een week naar de poltie. Tijdens je bezoek aan de politie toont een politiemedewerker je de detail-informatie bij elke gebeurtenis. Je weet dan wat er over je bekend is en kan dit gebruiken als jouw bewijs dat je dit hebt inderdaad hebt gezegd.
 • STOPEG is maar 1 persoon. Ik heb geen middelen om hier full-time mee bezig te zijn. Verder word ik zelf ook belaagd (weet niet eens of het echt de persoon is die ik aan de lijn krijg) dus in de meeste gevallen is het handiger om dit zelf te doen.
  Maar ik wil je uiteraard wel bijstaan, bijvoorbeeld met je naar de politie gaan, als dat mogelijk is.
 • Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om crowdfunding te gebruiken. Ik moet dit zelf ook meer onderzoeken. Er zijn genoeg mensen die een actie opzetten en hiervoor via crowdfunding geld voor inzamelen. En als je een goed voorstel hebt dan sluit ik me daar graag bij aan.
 • Sinds de invoering van de AVG is bij het overheidsoganisaties veel gemakkelijker om je gegevens op te vragen. Lees meer en vind voorbeeldbrieven op:

Nog steeds vragen?

Bel me of stuur een email aan Peter Mooring:

+31 (0) 6 4124 3030
peterpm@xs4all.nl
info@stopeg.com
http://www.stopeg.nl

Onderzoek, wetgeving, compensatie

De slachtoffers van deze misdaden eisen:

 • ONDERZOEK - Onderzoek naar deze (oorlogs)misdaden tegen burgers moet nu worden gestart.
 • WETGEVING - Nieuwe wetten moeten deze misdaden expliciet verbieden.
 • COMPENSATIE - De slachtoffers moeten worden gecompenseerd, de daders berecht.